Jury ervaring

Jury I: (Een filmpje maken, om jongeren meer om het milieu te doen geven.)

 • Mijn eerste film ervaring met dure camera’s was lichtelijk spannend. Ik vond het vooral jammer dat we alles op 3 uur gefilmd moesten krijgen. We hadden wel voorbereiding, maar op de dag zelf waren er ook nog eens extra aanpassingen gedaan. ‘Last minute’ wijzigingen vind ik zeer vervelend, maar ik kon er jammer genoeg niet veel aan doen.
 • Het branden van de dvd was een ramp. We hadden weinig informatie en les gekregen over hoe dat precies in elkaar zat, wat voor veel problemen zorgden. Het is uiteindelijk gelukt door Tom zijn hulp. Het menu daarentegen was niet moeilijk om te maken, ook al moet ik toegeven dat ik het nu waarschijnlijk al ben vergeten.
 • De medewerking van mijn groep was super, in het begin wel snel afgeleid, maar dat hield ons niet tegen om een leuk idee uit te werken. Ook bij het filmen deden de ‘acteurs’ precies wat we ze vroegen.
 • Filmpje monteren was ietsje minder. Ik heb geen problemen met het programma zelf, maar de beelden waren toen niet al te best. Op een gegeven moment was het geluid niet opgenomen. Ik moet toegeven dat ik het zeer jammer vond, omdat het juist een goed stuk was.
 • Het presenteren van de jury was voor mij zeer zenuwslopend. Voor mij de allereerste jury en ook die waar het meeste was misgelopen in het proces. Het was voor mij dan ook aangenaam dat er veel vragen werden gesteld in plaats van volledige stilte.

Jury II: (Het zicht van’t MAS)

 • Deze jury vond ik wel heel aangenaam. Ik moest wel enkele keren naar het Mas gaan om extra foto’s te nemen, maar dat was voor mij geen probleem.
 • Mijn thema was snel gekozen. Ik hou van details en kleuren, dus heb ik besloten om telkens 1 object in mijn foto in kleur te behouden en de rest in zwart wit te zetten.
 • Ik moest hierbij ook een ‘visite kaartje’ maken. Ik had niet volledig begrepen wat precies het nut was van het kaartje en heb daardoor ook niet de juiste informatie op het kaartje staan. (alhoewel ik trots ben op het uiterlijk van mijn kaartje)
 • Op de jury zelf was ik niet meer zenuwachtig. Ik was zeker van mijn foto’s.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Jury III: (Red de tonijn)

 • Deze jury zal alleszins het langste geduurd hebben in verband met voorbereiding en ontwerp. Mijn vis heb ik 3 maal mogen over doen. Dat was natuurlijk dik ten mijn zin, maar om een goed resultaat te hebben heb ik het dan maar gedaan.
 • Mijn onderwater wereld is mijn kunstwerk hier. Mijn doel was, om het er verlaten uit te laten zien. Ik heb ook 2 verschillende vegetaties zodat het lijkt alsof we op verschillende plekken zijn. Ik heb er ook enkele visgraten erin verwerkt om het er extra verlaten uit te laten zien.
 • Het negatieve aan deze jury was het renderen. Ik wist wel dat het renderen lang ging duren, maar het nam alleszins het meeste tijd in beslag. Maar omdat ik wist dat het zoveel tijd in beslag ging nemen, ben ik er zeer vroeg mee begonnen en was ik zelf vrij vroeg klaar.
 • Op de jury zelf was ik zeer op mijn gemak en ook weer zeker van mijn werk. Ik ben zeker dat ik een goede indruk heb nagelaten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s